Tulokset 1 - 5 / 5

Ketju: Nauticamilta koppa Canonin G15 kameralle

 1. #1

  Oletus Nauticamilta koppa Canonin G15 kameralle

  nag15-1.jpgNauticam on lanseerannut uuden kotelon supersuositulle Canon G15 kompaktille. Nauticam NA-G15 on tulossa myyntiin vielä tämän kevään aikana. Euroopan hinnoittelu on vielä hiukan avoin, mutta alustavien tietojen mukaan hinta asettunee jonnekin lähelle 1.000€.

  Nauticam on tunnettu laadukkaista ja ammattimaisesti tehdyistä koteloistaan, eikä uutuus jätä tässäkään kylmäksi. Hyvin suunnitelötu ja jopa hyvännäköinen kotelo tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden kompaktikameroilla kuvaaville sukeltajille kun sekä kamera että kotelo tarjoavat paljon ominaisuuksia.

  nag15-2.jpgNauticamin kotelot tehdään samalla ammattitaidolla riippumatta siitä onko kotelo pokkarille vai järkkärille. Kameran toimintoihin en helppo päästä ja ja toiminnot on selkäesti merkitty. Etu- ja takapaneelin ohjelmoitavat painikeet osuvat etusormelle ja peukalolle ilman että kotelosta päästää irti. Videotoiminnot ovat selkeämmät kuin edeltäjässä (G12) uuden dedikoidun Rec painikkeen ansiosta.

  uwls100zm80.jpgNauticamissa on 67mm porttikierre johon saa kiinnitettyä useita erilaisia märkälinssejä. NA-G15 onkin ensimmäinen Canon G-sarjan koppa joka on todella suunniteltu laajoille märkälinsseille. Esimerkiksi INONin uudella UWL-S100 ZM80 laajiksella kulmaksi saadaan 100° FOV kun kameran linssillä zoomataan 80mm polttoväliin. Mutta koteloon voi lisäksi lisätä INONin Dome Lens Unit II:n UWLS100 ZM80 linssille jolla saadaan jopa 150° FOV! Tässä on jo kalansilmäobiskan makua! Koteloon saa luonnollisesti myös makrolinssejä lähikuvaukseen.
  domelensunit2.jpg
  Uutuuskotelo tulee myyntiin mm. Snorkkeli.netin omassa Diveshopissa, osoitteessa shop.snorkkeli.net.
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat
  Nico - Snorkkeli.net

 2. #2

  Oletus

  Onko teille tulossa myyntiin Nauticamin koteloita peilittömille(EVIL) kameroille?

 3. #3

  Oletus

  Todennäköisesti laajennetaan Nauticamin valikoimaa tässä kevään aikana myös muihin koppiin ja varusteisiin.
  Mikäli joku tietty malli kiinnostaa, laita viestiä niin katsellaan saatavuutta ja hintaa; diveshop@snorkkeli.net.

  /nico
  Nico - Snorkkeli.net

 4. #4

  Oletus

  Tai itseasiassa tulee lisää koppia myyntiin, myös noi MIL/EVIL mallit.
  Laitellaan noita muutamia uudempia koppia kauppaan tässä lähiakoina.
  Muita Nauticam malleja voipi kysellä sähköpostilla.
  Nico - Snorkkeli.net

 5. #5

  Oletus

  Terve, olen aloitteleva kuvaaja ja tarkoitus olisi lähteä snorklailemaan thaimaahan ja räpsimään hieman korallikuvia. Mikä olisi halvin vedenkestävä kamerapaketti? Haluaisin myös tulostaa kuvat, mutta tällä hetkellä kaikki kuvat ovat melko suttua tulostaessa, mitä nyt muutaman kuvan olen veden alla ottanut veljeni go-pro kameralla. Onko vika tulostimessa (HP Laserjet) vai musteissa, käytössä halvat musteet, jotka olen tilannut www.tulostinmusteet.fi verkkosivulta. Vinkkejä otetaan vastaan

Ketjun tagit

Lähetyssäännöt

 • Sinä et voi luoda uutta ketjua
 • Sinä et voi vastata viesteihin
 • Sinä et voi liittää tiedostoja
 • Sinä ei voi muokata viestejäsi
 •