Tulokset 1 - 5 / 5

Ketju: Nauticamilta koppa Canonin G15 kameralle

Threaded View

 1. #1

  Oletus Nauticamilta koppa Canonin G15 kameralle

  nag15-1.jpgNauticam on lanseerannut uuden kotelon supersuositulle Canon G15 kompaktille. Nauticam NA-G15 on tulossa myyntiin vielä tämän kevään aikana. Euroopan hinnoittelu on vielä hiukan avoin, mutta alustavien tietojen mukaan hinta asettunee jonnekin lähelle 1.000€.

  Nauticam on tunnettu laadukkaista ja ammattimaisesti tehdyistä koteloistaan, eikä uutuus jätä tässäkään kylmäksi. Hyvin suunnitelötu ja jopa hyvännäköinen kotelo tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden kompaktikameroilla kuvaaville sukeltajille kun sekä kamera että kotelo tarjoavat paljon ominaisuuksia.

  nag15-2.jpgNauticamin kotelot tehdään samalla ammattitaidolla riippumatta siitä onko kotelo pokkarille vai järkkärille. Kameran toimintoihin en helppo päästä ja ja toiminnot on selkäesti merkitty. Etu- ja takapaneelin ohjelmoitavat painikeet osuvat etusormelle ja peukalolle ilman että kotelosta päästää irti. Videotoiminnot ovat selkeämmät kuin edeltäjässä (G12) uuden dedikoidun Rec painikkeen ansiosta.

  uwls100zm80.jpgNauticamissa on 67mm porttikierre johon saa kiinnitettyä useita erilaisia märkälinssejä. NA-G15 onkin ensimmäinen Canon G-sarjan koppa joka on todella suunniteltu laajoille märkälinsseille. Esimerkiksi INONin uudella UWL-S100 ZM80 laajiksella kulmaksi saadaan 100° FOV kun kameran linssillä zoomataan 80mm polttoväliin. Mutta koteloon voi lisäksi lisätä INONin Dome Lens Unit II:n UWLS100 ZM80 linssille jolla saadaan jopa 150° FOV! Tässä on jo kalansilmäobiskan makua! Koteloon saa luonnollisesti myös makrolinssejä lähikuvaukseen.
  domelensunit2.jpg
  Uutuuskotelo tulee myyntiin mm. Snorkkeli.netin omassa Diveshopissa, osoitteessa shop.snorkkeli.net.
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat
  Nico - Snorkkeli.net

Ketjun tagit

Lähetyssäännöt

 • Sinä et voi luoda uutta ketjua
 • Sinä et voi vastata viesteihin
 • Sinä et voi liittää tiedostoja
 • Sinä ei voi muokata viestejäsi
 •