Tulokset 1 - 5 / 5

Ketju: Nuoret sukeltajat mukaan Melqqu 2014 -leirille!

 1. #1

  Oletus Nuoret sukeltajat mukaan Melqqu 2014 -leirille!

  Sukeltajaliiton vuoden 2014 nuorten laitesukellusleiri järjestetään 13.-15. kesäkuuta nimellä MELQQU 2014 Lopen Räyskälässä. Leirin järjestävät Riihimäen Urheilusukeltajat ry ja liiton nuorten ryhmä. Sukellukset tapahtuvat kolmen päivän aikana Iso-Melkuttimella, joka on Räyskälän lentokentän lähistöllä sijaitseva kirkasvetinen erämaajärvi.

  Leirille mahtuu alustavan suunnitelman mukaan 15-20 laitesukeltajaa, jotka voivat olla iältään 15-20-vuotiaita. Kysynnän mukaan järjestetään lisäpaikkoja myös snorklaajille. Osallistujilla on myös mahdollisuus vaikuttaa leirin ohjelmaan (suunnitteilla on esimerkiksi taitoharjoitteita ja "työsukelluksia").

  Leirille ilmoittautuminen alkaa marraskuussa. Lisätiedot Riku Kiviluodolta, riku.kiviluoto@sukeltaja.fi, www.riusuk.net/melqqu-2014 sekä Facebookissa www.facebook.com/melqqu2014. Lisää tietoa myös tulevissa Sukeltaja-lehdissä.

  melqqu_logo.jpg

 2. #2

  Oletus

  Melqqu-leirin ilmoittautuminen on nyt alkanut!

  Leirille mahtuu 20 laitesukeltajaa, jotka voivat olla iältään 15–20-vuotiaita. Osallistujan on oltava jonkin Sukeltajaliitto ry:n jäsenseuran jäsen. Kysynnän mukaan järjestetään lisäpaikkoja myös snorklaajille. Osallistujilla on myös mahdollisuus vaikuttaa leirin ohjelmaan (suunnitteilla on esimerkiksi taitoharjoitteita ja "työsukelluksia").

  Osallistumismaksu (ns. nopean varaajan etu) 3.12.2013–28.2.2014 välisenä aikana on 85 euroa. 1.3.2014 alkaen osallistumismaksu on 99 euroa. Ilmoittautuminen leirille päättyy viimeistään 25.5.2014 tai aiemmin, mikäli leiri myydään täyteen.

  Osallistumismaksu sisältää kaikki ruokailut, majoituksen, sukellukset ja paineilmatäytöt. Hintaan sisältyy myös leiriläisille jaettava Melqqu-t-paita. Sukeltajaliitto ry laskuttaa osallistumismaksun ennen leirin alkua.

  Leirille ilmoittaudutaan osoitteessa http://www.riusuk.net/melqqu-2014/ilmoittautuminen/
  Piece of shit is always looking for a fan to hit into.

 3. #3

  Oletus

  Huomio 15-20-vuotiaat laitesukeltavat nuoret! Juhannuksen alla (13.-15.6.2014) Lopen Räyskälässä järjestettävän Sukeltajaliiton nuorten Melqqu 2014 -laitesukellusleirin ilmoittautuminen ns. nopean varaajan etua hyödyntäen on mahdollista tämän viikon perjantaihin saakka.
  Nopeat varaajat saavat paikan leirille hintaan 85 euroa, 1.3. alkaen hinta on 99 euroa.
  Leirille on ilmoittautunut jo 10 nuorta, eli toiset 10 mahtuu vielä mukaan!
  Lisätiedot ja ilmoittautumiset www.riusuk.net/melqqu2014

 4. #4

  Oletus

  ISOT kiitokset Rikulle ja Temelle mahtavasta leiristä! Vaikka en nuori olekaan, sain kunnian kuulua leirin talkooväkeen ja nauttia hyvin suunnitellusta, sujuvasti toimivasta ja aikataulussa pysyneestä leiristä. Sää yritti tehdä viikonlopusta Woodstockia, mutta sukelluspaikalle pystytetty lämmitetty juhlateltta oli suurta luksusta pukeutumis- ja taukotilana. Leirillä oli lopulta 15 nuorta ja samanverran talkoolaisia, jotka kaikki toimivat hyväntuulisina viikonlopun aikana. Tunnelmia voi käydä katsomassa Melqqu 2014n facebook sivustolta.

  terv, Irene.

 5. #5

  Oletus

  Kiitos kiitos Kiitos myös muille Melkuttimella viikonloppuna sukeltaneille venymisestä kaiken härdellin keskellä!

  Kuvia löytyy www.facebook.com/melqqu2014, niitä lataillaan sinne lisää pikku hiljaa. Ilmeisesti myös Sukeltaja-lehteen on tulossa juttua leiristä.

  Leirin järjestäminen oli melkoinen voimanponnistus, mutta se kannatti! Niin leiriläisille kuin talkooväellekin tuntui jääneen hyvä mieli, vaikka keli olikin välillä aika haastava. Parasta itselleni oli nähdä, kuinka nuoret sukeltajat selvästi oppivat uusia asioita ja kehittyivät niinkin nopeasti kuin viiden yhteisen sukelluksen aikana. Mukavinta oli myös yhden nuoren sukeltajan antama palaute "oli kiva sukeltaa sun kanssa, kun katsoit koko ajan meidän perään - oli koko ajan semmoinen turvallinen olo".
  Piece of shit is always looking for a fan to hit into.

Lähetyssäännöt

 • Sinä et voi luoda uutta ketjua
 • Sinä et voi vastata viesteihin
 • Sinä et voi liittää tiedostoja
 • Sinä ei voi muokata viestejäsi
 •