Tulokset 1 - 3 / 3

Ketju: Ennakkotiedoksi: Iso-Melkuttimella paljon sukeltajia 13.-15.6.2014

 1. #1

  Oletus Ennakkotiedoksi: Iso-Melkuttimella paljon sukeltajia 13.-15.6.2014

  Ennakkotietona tulevan kesäkuun sukellustapahtumien ja -kurssien suunnittelua varten: Sukeltajaliitto ry ja Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestävät Lopen Iso-Melkuttimella nuorten laitesukellusleiri Melqqu 2014:n juhannusta edeltävänä viikonloppuna eli 13.–15.6.2014.

  Iso-Melkuttimella on perjantaista sunnuntaihin sukeltamassa noin 30 sukeltajaa (20 leiriläistä ja heidän aikuiset parinsa). Samaan aikaan on lisäksi Riihimäen Urheilusukeltajien P1-kurssin avovesiosuus, eli Melkuttimella on kolmen päivän aikana jopa 40 sukeltajaa samanaikaisesti!

  Pintatoiminnan helpottamiseksi pyritään maanomistajan kanssa sopimaan lisäksi melko suurikokoisen teltan pystyttämisesta parkkipaikalle, joten myös pysäköinti alueella saattaa 3 päivän aikana olla hieman tavanomaista rajallisempaa. Mikäli sää on koko viikonvaihteen hyvä, ei telttaa välttämättä tarvita, vaikka lupa saataisiinkin.

  Luonnollisesti Melkuttimelle voi ja saa tulla sukeltamaan myös leirin aikana, mutta tämä ennakkotieto jo näin hyvissä ajoin siksi, ettei asia tulisi yllätyksenä esimerkiksi kursseja järjestäville muille seuroille ja alan yrityksille.

  Leiristä antavat lisätietoa Teemu Virtanen, teemu.virtanen@riusuk.net ja Riku Kiviluoto, riku.kiviluoto@sukeltaja.fi. Leiristä ja sinne ilmoittautumisesta lisätietoa myös www.riusuk.net/melqqu2014.

  Toivomme ymmärtämystä ja annamme mielellämme lisätietoja!
  Viimeisin muokkaaja teme1206 : 07/04/14 klo 12:08

 2. #2

  Oletus

  Kiitos tiedosta,
  Kunpa muutkin kertoisivat noista leiripäivistään niin ei tarvitsisi koittaa aada autoaan mahtumaan "olemattomaan" tilaan

  Oikein hauskaa leiriä JP
  olis_kiva_tietää

 3. #3

  Oletus

  Tarkoituksena on organisoida homma mahdollisimman vähällä automäärällä, ts. leirin tukikohtana on Räyskälän lentokentän lähellä sijaitseva puolustusvoimien harjoitusalue, josta sukeltajat ja tavarat kuskataan Melkuttimelle kimppakyydein. Näin pyritään välttymään suurelta määrältä henkilöautoja sukelluspaikan tuntumassa.
  Piece of shit is always looking for a fan to hit into.

Lähetyssäännöt

 • Sinä et voi luoda uutta ketjua
 • Sinä et voi vastata viesteihin
 • Sinä et voi liittää tiedostoja
 • Sinä ei voi muokata viestejäsi
 •