Tulokset 1 - 6 / 6

Ketju: Syvyyksien mysteerit

 1. #1

  Oletus Syvyyksien mysteerit

  Moro

  TV2 sunnuntaina 28.9 klo 20:00 alkaa neliosainen sarja "Syvyyksien mysteerit"
  http://areena.yle.fi/tv/2158739
  Sukeltava meribiologi Monty Halls toimii ohjelman kärkihahmona
  http://en.wikipedia.org/wiki/Monty_Halls

  Aga

 2. #2

  Oletus

  Tykkäsin ensimmäisestä jaksosta. Olen aloitteleva sukeltaja, ja kun jakso kertoi vaarallisesta sukelluskohteesta, siinä sai hyvää tietoa sukelluksen vaaroista. Hyvähän se on saada muistutusta siitä, mitä voi tapahtua, jos homma menee pieleen - ettei kokemuksen karttuessa ala liian huolettomaksi.

 3. #3

  Oletus

  Moro

  Mua pikkasen ihmetytti tuossa "dokkarissa" se, että kun typen narkoottisuudesta ja hapen myrkyllisyydestä puhuttiin aika paljon, niin sitten ei avattu ollenkaan sitä että mitä kaasuja ja menetelmiä nykyinen tekniikkasukellus käyttää näiden vaarojen ehkäisemiseksi? Rebejä avattiin pikkasen mutta asiaa tuntemattomalle taisi jäädä päälimmäiseksi noi kommentit lajin vaarallisuudesta.

 4. #4

  Oletus

  vähän liikaa dramatiikkaa , muuten hyvä sarja. kaipa ohjelma on kaupattu jenkeillekin, jotta tulisi "fear factor" asenne kohilleen

 5. #5

  Oletus

  mä olen kyseisestä sarjasta löytänyt paljonkin moitittavaa.viimeisimmässä sukelsivat luolaan luolasukellus expertin kanssa jonka sm pullot sojotti kohtisuoraan ylöspäin harmittaa moinen sillä kyllä tuohon olisi varmaan löytynyt joku joka osaa sukeltaakkin.muutenkin on sarja varsin kökkö ja hommaa on ylidramatisoitu tavalla joka saa aloittelevan sukeltajan hyperventilaatiotilaan jo pinnan päällä katsoessaan.toivoisin niin kovin että tv:stä tulisi laadukasta sukellusta käsittelevää ohjelmaa sillä laji on rakas.

 6. #6

  Oletus

  Moro

  Joo, sama ylidramatisointi häiritsee ja se yliampuva jälkiäänitys ja äänitehosteet. Harmi kun hyvä tuotanto on pilattu tälläisellä turhalla dramatiikan paisuttelulla. No ehkä se vetoaa joihinkin kansakuntiin... (USA?)
  Monty Hallsin "luonto- tai selviytymis-"dokkari, jossa hän asusteli Scotlannissa merenrannalla vanhassa katottomassa kivinavetassa "Beachcomber Cottage":ssa oli tosi hyvä ja kiinnostava.
  http://www.bbc.co.uk/programmes/b00j2nt6
  https://www.youtube.com/watch?v=An15Gz9hQDI
  Koiran nimi muuten on Reuben
  Sitten oli vielä toinen dokkari setti: Fishermans Apprentice jossa kkäsiteltiin englantilaista pienkalataloutta... ei niinkään kiinnostava...
  https://www.youtube.com/watch?v=a6OR9_Q2YOI

  aga
  Viimeisin muokkaaja Agabus : 15/10/14 klo 16:27 Syy: Fishermans Apprentice

Lähetyssäännöt

 • Sinä et voi luoda uutta ketjua
 • Sinä et voi vastata viesteihin
 • Sinä et voi liittää tiedostoja
 • Sinä ei voi muokata viestejäsi
 •