Tulokset 1 - 3 / 3

Ketju: Nuoret sukeltajat taas mukaan Melqqu 2016 -leirille!

 1. #1

  Oletus Nuoret sukeltajat taas mukaan Melqqu 2016 -leirille!

  Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää nuorten laite- ja snorkkelisukeltajien Melqqu 2016 -leirin Lopen Räyskälässä 10.–12.6.2016. Kolmepäiväisellä leirillä sukelletaan kirkasvetisellä erämaajärvellä Iso-Melkuttimella, ja tukikohtana toimii läheinen Viestirykmentin leirialue.

  Leirille voivat osallistua kaikki 12–20-vuotiaat laite- ja snorkkelisukeltajat seurajäsenyyteen katsomatta. Leirin hinta laitesukeltajille on 95 euroa/henkilö ja snorkkelisukeltajille 80 euroa/henkilö. Hinta sisältää majoitukset, ruokailut, leiripaidan ja laitesukeltajilla paineilmatäytöt.

  Leiri järjestettiin viimeksi kesällä 2014, jolloin mukana oli 16 nuorta sukeltajaa. Leiristä saatiin erittäin hyvää palautetta, ja siksi RiUSuk on päättänyt järjestää leirin uudelleen. Tällä kertaa olemme nimenneet leirin Sukeltajaliiton 60-vuotisjuhlatapahtumaksi seurassamme.

  Lisätiedot leiristä sekä ilmoittautumislomake löytyvät RiUSukin verkkosivulta http://www.riusuk.net/juniorit/melqqu2016/

 2. #2

  Oletus  Mainostakaa seuroissanne!

 3. #3

  Oletus

  Kesän sukellusten ja kurssien suunnittelu on varmasti itse kullakin vauhdissa, vaikka räntää vielä taivaalta vihmookin. Tässä vaiheessa muistuksena, että Lopen Iso-Melkuttimella on melkoisen vilkasta perjantaista sunnuntaihin 10.–12.6.2016, jolloin paikalla järjestetään jälleen nuorten laite- ja snorkkelisukeltajien Melqqu-sukellusleiri. Paikalle on tulossa kaikkiaan noin 35 sukeltajaa (24 nuorta + toistakymmentä täysi-ikäistä sukellusopasta), joten paikalla saattaa olla melkoisesti ruuhkaa.
  Melkulle toki saa ja voi tulla sukeltamaan myös ko. viikonloppuna, mutta tämä ennakkotietona, jotta väen, varusteiden ja autojen runsaus ei tule yllätyksenä.
  Melqqu-leiriorganisaatio kiittää jo etukäteen ymmärryksestä, ja antaa mieluusti lisätietoja! Meistä voi myös käydä tykkäämässä Facebookissa www.facebook.com/melqquleiri/
  Piece of shit is always looking for a fan to hit into.

Lähetyssäännöt

 • Sinä et voi luoda uutta ketjua
 • Sinä et voi vastata viesteihin
 • Sinä et voi liittää tiedostoja
 • Sinä ei voi muokata viestejäsi
 •